Mjetet e kontrollit të lidhjeve të pasme

Shqip

Backlink Tools është kontrollues falas i lidhjeve

search icon

Mënyrë e drejtuar nga të dhënat për t'u marrë me lidhjet prapa.

Lidhjet e pasme janë themelore për zbutjen e faqes. Ju e kuptoni që substanca juaj po funksionon me sukses duke pritur që ajo të tërheqë shoqata të rregullta. Me instrumentet tona të ekzaminimit backlink ju mund të njihni vendet produktive të paraqitjes dhe artikujt. Për asgjë!

Merr profilin e lidhjes së pasme të çdo sajti.

Të motivuar nga kundërshtarët tuaj? Shkruani çdo URL dhe kontrolloni se cila nga faqet e tyre fiton numrin më të madh të lidhjeve. Merrni lejen e dytë për raporte të dallueshme SEO. Mund të mësoni për sasinë e lidhjeve të reja dhe të humbura, renditjen e rajonit ose tekstet e ankorimit.

Çfarë është një kontrollues i lidhjeve prapa?

Një kontrollues i lidhjes së pasme është një instrument që zbulon lëvizjen drejt shoqatave hyrëse. Mund të futni çdo adresë në internet dhe të shihni të gjitha lidhjet e pasme të saj nga destinacione të ndryshme.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
64 kars.einsites.net 2023-08-17
41 tunceli.einsites.net 2023-08-17
44 balikesir.einsites.net 2023-08-17
56 mus.einsites.net 2023-08-17
59 giresun.einsites.net 2023-08-17
59 karaman.einsites.net 2023-08-17
46 corum.einsites.net 2023-08-17
48 trabzon.einsites.net 2023-08-17
58 mugla.einsites.net 2023-08-17
56 yozgat.einsites.net 2023-08-17
55 tokat.einsites.net 2023-08-17
42 mardin.einsites.net 2023-08-17
70 kahramanmaras.einsites.net 2023-08-17
60 cankiri.einsites.net 2023-08-17
43 tekirdag.einsites.net 2023-08-17
53 manisa.einsites.net 2023-08-17
69 yalova.einsites.net 2023-08-17
68 sivas.einsites.net 2023-08-17
63 burdur.einsites.net 2023-08-17
68 erzurum.einsites.net 2023-08-17
65 aydin.einsites.net 2023-08-17
69 sinop.einsites.net 2023-08-17
64 kutahya.einsites.net 2023-08-17
52 isparta.einsites.net 2023-08-17
50 erzincan.einsites.net 2023-08-17
68 artvin.einsites.net 2023-08-17
57 ardahan.einsites.net 2023-08-17
48 siirt.einsites.net 2023-08-17
50 igdir.einsites.net 2023-08-17
56 bitlis.einsites.net 2023-08-17